ABOUT ME

Bedankt voor het bezoeken van mijn portfolio website! Perfecte kleurcombinaties, mooie prints en illustraties, gave typografie en design dat aanspreekt, daar geloof ik in. Mijn naam is Marlou, ontwerper en maker van marlouvandervliet.nl. Ik hecht veel waarde aan ieder project en probeer altijd om iets unieks voor mijn opdrachtgevers te creëren.

Ik ben een wol-verslaafde, gamende, frisse, maar ook serieuze meid die dol is op de geur van regen op een warme zomerdag, het knappen van bubbeltjesplastic, chocolade en thee (vooral in die combinatie ;-)) en ik gruwel van Comic Sans en witlof.

Vormgeven is mijn passie, ik ben erg leergierig en altijd opzoek naar nieuwe creatieve ideeën. Ik laat me inspireren door alles om me heen. Ook gaan bij mij creativiteit en digitale techniek hand in hand. In deze tijd zijn Internet, apps en social media niet meer weg te denken. Daarom heb ik een aanvullende studie gedaan om ook met interactieve media te kunnen werken en hier mijn voordeel mee te doen. Ik heb mogen proeven van verschillende scripttalen, me verdiept in databasebeheer en interactieontwerp en heb de basisbeginselen geleerd over hoe je een game- of webapplicatie opzet en geschikt maakt voor computers, tablets en smartphones. Zo kan ik mij nu veel beter inleven in de developer die vervolgens mijn ideeën omzet in code.

Naast mijn enthousiasme voor vormgeven en design maak ik ook graag tijd voor mijn andere passie; accessoires en kinderspeelgoed maken door te haken, breien en andere handwerktechnieken. Vaak in combinatie met een film kun je mij op een doordeweekse avond op de bank vinden met een bol wol en een haaknaald.

Mijn creaties verkoop ik onder mijn eigen label “Pomello” via een webshop waar continue veel werk en energie in wordt gestoken en waar ik ook weer veel energie uithaal.

Marlou van der Vliet | Creative Designer

A few things I like

Marlou van der Vliet likes cacti
cacti
Marlou van der Vliet likes playing games
playing games
my furry friends
Marlou van der Vliet likes her furry friends Marlou van der Vliet likes her furry friends
"I like the Dutch word 'vormgever', which
literally means 'someone who gives shape'
- that is what I do"
this quote
Marlou van der Vliet likes crocheting
crocheting
Marlou van der Vliet likes this guy
this guy
Marlou van der Vliet likes good typography
good typography

LET’S WORK TOGETHER!